Bedrijfsprofiel

D.C.M Dirven

DCM Dirven beheerst de materie. Dit geldt voor de theorie en de praktijk. Vraag dat maar aan de opdrachtgevers uit de industrie (chemie, petrochemie en food), woning- en utiliteitsbouw, interieurontwerp en design. Alles is mogelijk. Van ontwerp en engineering tot montage (in- en extern) en onderhoud. Allemaal onder één dak.

De missie is opdrachtgevers helpen met een werkende oplossing voor een gecompliceerd probleem. Met halffabricaten of eindproducten. Gewoon een kwestie van service.

Afwerking
Alles draait om de eenvoud. Zonder perfecte afwerking geen optimale eindkwaliteit. Daarom ontzorgt DCM Dirven opdrachtgevers ook met verzinken, natlakken, glasparelen of poedercoaten.

Snel
Kwalitatief hoogwaardig maatwerk is het kenmerk. Altijd binnen de overeengekomen levertijd. Want dat is de èchte toegevoegde waarde van DCM Dirven. Omdat stilstand kostbaar is. Daarom is de Bredase onderneming het vertrouwen waard, sinds 1996.

Constructies

Leg de vraag naar een wtb-staalconstructie voor en de oplossing volgt. Werkplaats en machinepark zijn toegespitst op klein tot middelmatig seriewerk. Dit geldt vooral voor bouwkundig staal, trappen, bordesconstructies, loopbruggen en overkappingen.
Verder lezen

Plaatwerk

Kom maar op met het digitale bestand. DCM Dirven bewijst graag de klassieke kunst van het plaatwerk meester te zijn. Maar dan wel met de modernste machines. Precies volgens specificaties en met de tolerantie die de opdrachtgever vereist.
Verder lezen

Certificeringen

- VCA gecertificeerd
- Lid Koninklijke Metaalunie
- EN 1090-1 gecertificeerd (1231-CPER-1090-1-2400-A-947)
- Kenteq erkend leerbedrijf
Constructies
Plaatwerk
Veiligheidsvoorzieningen
Specialties